Base de loisir de Poltrot is een 'recreatiepark' op amper 9km van La Moulinasse. Het domein is omsloten door een meander van de Dronne en is vrij toegankelijk. Je kan er verdwalen in één van de grootste groenlabyrinten van Frankrijk, een partijtje foot-bulle spelen of disc-golf, een orientatieparcours afleggen,... Op het domein vindt je ook de Moulin de poltrot. Reserveren voor de spelen en/of een bezoek aan de watermolen is noodzakelijk. Dat kan via de website van Poltrot of wij doen dat graag voor u.

Lijkt het je wat om zoals Tarzan tussen de bomen zwieren (weliswaar aan een katrol i.p.v. een liaan)? Dan heb je een goede reisbestemming gekozen! In Dordogne zijn er meerdere accrobranche-parcours tussen de boomkruinen; uiteraard professioneel beveiligd. De base de loisirs de Poltrot (zie hierboven) heeft ook 2 parcours.

in juli en augustus worden onder de naam 'été actif' dagelijks acitiviteiten georganiseerd rond het meer van Jemaye en op het strandje van Saint-Aulaye: stand-up paddle, boogschieten, waterspelletjes, kanovaren, boomerangen,... aan zeer democratische prijzen (meestal 5 euro). Vooraf reserveren is verplicht, dat doen wij graag voor u.