Elke vrijdagochtend
De wekelijkse markt van Ribérac is de grootste van de onmiddellijke omgeving en dan ook de moeite voor wie houdt van streekprodukten en proeven, snuisteren, souvernierjagen en gezellige drukte. Rond het middaguur worden de waren terug ingepakt, tijdig opstaan dus ;-)

'S zomers is er op dinsdagochtend ook een mini-mini-marktje op de Place Nationale: een zogenaamde 'marché des producteurs'. Producenten verkopen rechtstreeks van het veld aan de klant.

Tijdens de wintermaanden - van november tot maart - wordt paralel met de vrijdagse markt een "marché aux truffes et gras" georganiseerd in Ribérac. Er worden truffels, foie gras en eend aan de man gebracht.

In Verteillac, op 20 minuten rijden van La Moulinasse, wordt elke eerste zondag van de maand, de hele dag lang, een gezellige brocante georganiseerd op het marktplein. Tijdens het hoogseizoen zijn er tot 100 kraampjes. Alle cafés en restaurants zijn bij die gelegenheid geopend, dus er is voldoende gelegenheid om de koopjesjacht te combineren met een aperitiefje of een fijne lunch.